söndag 23 maj 2010

9 dagar kvar

det är bara nio dagar kvar tills jag åker hem, bara 5 dagar kvar i skolan. Sen är tiden här nere slut.. väldigt mycket blandade känslor.

I helgen har vi i alla fall hittat på en massa roligheter! Jossan kom upp i fredags från tyskland och har varit med å festat med oss :) Fredagen började med 50 års fest för Annika och Susanne som fyller 25år i år. En riktigt rolig fest blev de, jag och Petra aggerade lekledare och festen fylldes med en massa glada miner och skratt! :) vart även utgång i lund på Herkan.
Lördag morgon började tidigt, klockan åtta var jag istallet och red Amarilli. Under dagen sen tog jag de bara lugnt så man skulle orka med kvällen då det bara var å börja om, halv 6 var vi på väg till fredhem för att ställa iordning inför avramlingsfesten! En ritkigt lyckad fest, mycket vin blev det då vi hade ordentligt med avramlingar ;) åkte även in till lund den kvällen!
Idag har vi städat efter festen igår, de som är nackdelen med att vara fest fixare, men det gick fort att städa skönt nog!

Imorn är det skola, nu se på teve ett tag å sen sängen!

Inga kommentarer: