onsdag 11 juni 2008

Då så har flogsta säsongen börjat, badet har öpnnat och solen skiner, eller inte... Men vi har faktiskt haft lite badande trots piss vädret, men det är för lärarna har dragit med sina elever på aktivitetsdagar och tvingat dom bada i regnet, tycker nästan lite synd om dom. men bara nästan.

Sista ridningen för Sara innan sommaren var det idag, Bainca skötte sig fint, var uppe och hoppade på lite höjd i dag oxå 115/120, men vi måste öva lite mer innan de sitter, måste få till lite teknik, vi vill ha med lite rygg i det hela.

Helgen närmar sig och därmed stadsfesten oxå, får man jobba bakis/full? eftersom jag börjar jobba kl 7 på lördag morogn, frågan är om man ens ska gå å lägga sig nått eller om man ska vara vaken fredag till söndag, och sova efter ^^ tänk om man skulle klara av de, skulle vara fint! många timmars sömn lär det inte bli i alla fall på hela helgen, sovplatser har jag lånat ut oxå, tora & cicci kommer och är inneboende under helgen, trevligt trevligt =) får man bjuda igen cicci lite efter alla gånger man sov hos henne när det var hon som bodde i stan.

Nä ska göra ett ryck å fixa allt som ska tvättas imorn så man hinner tvätta nått när man slutat jobba

Inga kommentarer: