söndag 22 november 2009

Söndag

Igår blev de impuls utgång! Låg i soffan med chips påsen när Emma och Petra kom hem vid nio å va fest sugna! Å inte tackar man nej till utgång en ledig helg heller? Så de va bara att fixa nån som körde, Peter va snäll å ställde upp som chafför, skönt å slippa åka taxi :) Fixade oss ganska snabbt, blev däremot en nykter utgång för mig, riktigt skönt!
Jag och Petra galopperade genom så gått som hela lund, lite lätt överskott energi. Och efter att kollat in varenda pub eller uteställe bestämde vi oss för att de fick bli Herkules som vanligt, och vi vart inte besvikna! Jävligt roligt, vi skakade rumpa som satan. Tills vi vart nöjd och det var dags för hem gång. Hemfärden tog en jävla tid, men tillslut va vi hemma efter lite om och men! Men kvällen slutade inte där, då ringde Mia å vi pratade i typ en halvtimme :) sen blev de sängen!

Idag är jag i städar tagen, köket e klart! tvätten är strax klar, en maskin till bara. Sen så ska ju all tvätt in å så ska de bli färdig städat på rummet bara, sen e ja klar. Å då ska de pluggas :)

Inga kommentarer: